Aslan

Minä olen ruskeatäplikäs itämainen lyhytkarva PR Tistan Bene Est Mihil. Tervetuloa tutustumaan minuun!Syntymäaika: 26.6.2008
Nimi: PR Tistan Bene Est Mihil
EMS: OSH n 24 var
Lempinimet: Aslan, Aslu, Aslupaslu, Aslukka, Puslukka, Muslu,
            Muzu, Mussu, Mussukka.
Paino: 4,6 kg
Lempilelu: Kuopiosta mukaan saatu harmaa turkishiiri

Luonteestani:

Olen utelias veijari – oikea seikkailijaluonne. Suljetut ovet tai uudet ihmiset ja hajut herättävät minussa kyltymättömän mielenkiinnon päästä tutkimaan ja oppimaan lisää. Pohdinkin paljon asioita. Suunnittelen, tutkiskelen ja mietin tarkkaan enkä häsellä kuten Raichu. Siksi saatan vaikuttaa välillä hyvinkin fiksulta ja rauhalliselta.

Pelotonkin olen. Uudet asiat eivät ole koskaan hätkähdyttäneet minua suuresti. Pidän uusista paikoista, vaikkakin kantoboksissa matkustaminen onkin vähän ällöä. Sekin unohtuu kuitenkin heti kun pääsemme perille kohteeseen tai jos minut otetaan vaikkapa syliin kesken junamatkan. Tekisin tuttavuutta kaikkien kanssa, olivat ne sitten kissoja, koiria tai lapsia. Itsevarmuus ei ole minulle ongelma.

Olen hyvin hyväsydäminen ja lämmin poika. En tahdo kenellekään pahaa, vaikka välillä saatankin naarmuttaa ihmistä hypätessäni hartioille istumaan. Kehrään hurjan kovaa ja todella pitkiä aikoja – joskus tunteja taukoamatta. Kehräämiseeni ei tarvitse olla sen kummempaa syytä – kehrään vain jos saan olla omien ihmisteni lähellä. Etenkin Eero-Pekka on lähellä sydäntäni. Hänen kanssaan meillä on paljon kahdenkeskisiä poikien juttuja, pelaamme esimerkiksi tietokoneella tunteja yhdessä. Hannastakin pidän ja hänen kanssaan nukumme yöt ja päiväunet, milloin en ole Raichun kyljessä kiinni. Raichu onkin minun Maailman Paras Ystäväni jonka kanssa teemme yhdessä ihan kaiken.

Hurmaan vieraita kuin vettä vain. Tule meille kylään ja huomaat että olen pehmittänyt sinut hetkessä.

En ole aina ihan rauhallinen. Oikeastaan olen välillä hyvinkin leikkisä. En niinkään juokse huiskojen perässä tai jahtaa palloja koiramaisesti kuten Raichu – minulla on ihan omat juttuni. Peltohiirilelut ovat parhaita, olenhan luonteeltani hiirikissa, mutta sitten useat harrastukseni käyvät leikistä myös. Niitä on ovien avaamisen vaatiminen, ihmisten hartioille hyppiminen, valjastelu (ihan ykkösjuttuja), Raichun kanssa painiminen, akvaarion seuraaminen ja erilaisilla nyöreillä ja naruilla leikkiminen ihmisten kanssa,  yhden tietynlaisen muovipussin nuoleminen (minulla on siitä tehtyjä huiskiakin), tietokoneen järjestelmällinen sammuttaminen jne. Näitähän löytyy ja kehitän koko ajan lisää. Ihmisetkin auttavat, sillä he eivät halua nähdä mitä tapauhtuisi jos meillä olisi liian tylsää.

Sitkeyttä tässä jätkässä löytyy enemmän kuin uskoisi. Olen sekä fyysisesti (olen nyt vain tällainen solakka tapaus) että henkisesti erittäin sitkeä ja olen todistanut että kyllä se on ihmisen pää joka kääntyy ennemmin kuin minun jos on jotain mitä tahdon – esimerkiksi saada kulkuluvan makuuhuoneeseen tai nukkua akvaarion lampun päällä.

Kaikenkaikkiaan: olen aina mukana kaikessa. Ja niin se on parasta!

Nimestäni:

Bene Est Mihil on latinaa ja tarkoittaa ”minä voin hyvin”. Tämän nimen sain kasvatuskodistani, ja se kuvaa minua hyvin. Olen kaikin puolin hyvin rento ja onnellinen katti.

Aslan on Narnia -kirjoista tuttu leijona. Se on Narnian luoja ja ylin hallitsija, suurin ja kaunein leijona mitä kuvitella saattaa. Kaunis olen ainakin, ja olen minä kyllä aika suuren suuri. Kumpikaan omistajistani ei ole mikään Narnia -fani, mitä nyt lukeneet muutaman kirjan joskus lapsena. Siksi nimi voi antaa ihmisistä väärän kuvan, vaikka minua se kuvaakin juuri täydellisesti.  Narnia -sarja on taas pinnalla , joten kaimojani saattaa löytyä taas paljon – mutta ei anneta sen haitata vaan toivotetaan terveiset kaikille muille mahdollisille Aslaneille.

Aslan on turkin kieltä ja tarkoittaa leijonaa.

Päivitetty 1.3.2010. Poistettu mm. sanat ’pikku’ 😉