Näyttelyt

NÄYTTELY
PÄIVÄMÄÄRÄ
LUOKKA TULOS
TUOMARI
YLEISVAIKUTELMA
Turok
28.03.2009 11 EX1 Martti Peltonen
Very ”cool” and friendly young male!

Aslanin ensimmäinen näyttelykerta meni ”coolisti”, kuten arvostelusetelissäkin luki. Etukäteen ei voinut tietää kuinka poika käyttäytyy tuomarin edessä, mutta Aslan hurmasi käyttäytymisellään tuomarin, joka ilmeisesti tykkäsi kun sanoi olevan kuin mannekiini. Poika oli kuulemma lihaksikas ja pitkä, korvat ovat ne meidän poikien heikoin alue ja Aslanillakin ne olivat pienet ja pystyssä. Korvien takia ei sitten jatkoon päästykään. Hieno EX1 kuitenkin saatiin, ja hienointa oli että Aslan itse otti koko touhun rauhallisesti.

Tuomarina Martti Peltonen, oppilas Minna Krogh.


NÄYTTELY
PÄIVÄMÄÄRÄ
LUOKKA TULOS
TUOMARI
YLEISVAIKUTELMA
Turok
29.03.2009 11 EX1 Henry Hornell
Sweet boy.

Toinen näyttelypäivä meni yhtä hienosti kuin ensimmäinenkin. E-P halusi esitellä Aslanin uudelleen koska Aslan oli ollut niin hienosti ensimmäiselläkin kertaa. Tulos oli samanlainen EX1, arvostelukaan ei juuri ensimmäisestä poikennut.

Tuomarina Henry Hornell, oppilas Minna Krogh.


NÄYTTELY
PÄIVÄMÄÄRÄ
LUOKKA TULOS
TUOMARI
YLEISVAIKUTELMA
Pirok
16.05.2009 10 CAP Michael Edström
Such a relaxed and sweet male!

Aslan osallistui toukokuisessa Pirokissa ensimmäistä kertaa isojen poikien luokkaan. Ilmeisesti Aslan oli jo oppinut ettei näyttelytoiminta niin kamalaa ole, sillä sen päivä vierähti rennoissa merkeissä. Arvostelu oli kaksijakoinen: ilmeisesti ilman päätä ja häntää Aslan olisi täydellinen kissa. Kehuja Aslan sai siis pitkästä ja lihaksikkaasta vartalosta, turkin väristä, kuvioinnista ja laadusta sekä silmistä. Häntä kuitenkin oli liian lyhyt ja paksu, ja korvien tulisi sijaita alempana. Tuomarin mielestä näiden syiden vuoksi Aslan ei ollut sentään nominaatiomateriaalia, mutta saihan Aslan kuitenkin sertinsä – meidän ensimmäisemme!

Tuomarina Michael Edström.


NÄYTTELY
PÄIVÄMÄÄRÄ
LUOKKA TULOS
TUOMARI
YLEISVAIKUTELMA
Pirok
26.09.2009 10 CAP Martti Peltonen
Correct temperament!

Syksyllä osallistuttiin taas Pirokiin. Päivä meni hienosti: Aslan sai jo toisen sertinsä ja pääsi jopa tuomarin parhaan valintoihin! Mukana oli ensimmäistä kertaa molemmat pojat kisaamassa keskenään. Arvostelu oli hyvin samanlainen kuin ennenkin. Osa hyvää, osa huonoa 🙂 Asenne tuomarin pöydällä oli Aslanilla huonompi kuin aikaisemmin. Ehkä syynä oli vilkas alue ja viereisellä pöydällä ollut hermostunut kissa, tai ehkä Aslan olisi vain mielummin viettänyt päivän häkissä nukkumalla. Tuomaria pieni murahtelu ei tuntunut pahemmin haittaavan kun Aslan heti perään puski omistajan kättä, ja yleisvaikutelmaksi tulikin ”Correct temperament”.

Tuomarina Martti Peltonen.


En päässyt osallistumaan ISROK:iin 14.11.2009, sillä minulle puhkesi allerginen reaktio jonka vuoksi kaulaani ilmestyi karvaton laikku. Minulla oli silti hauskaa sukulaisteni luona Kuopiossa!


En myöskään osallistunut TUROK:iin 22.11.2009, koska kaulani ei ollut siihen mennessä vielä täysin parantunut.


NÄYTTELY
PÄIVÄMÄÄRÄ
LUOKKA TULOS
TUOMARI
YLEISVAIKUTELMA
Turok
27.03.2010 10 CAP PR
Jaana Jyrkinen
Hieman ujo.

Pitkän näyttelytauon jälkeen Aslan osallistui taas kotinäyttelyyn Turokissa. Kerta oli viimeinen luokassa 10, sillä sertinhän meidän ”suurikokoinen kastraattiherra” kotiin toi. Jyrkinen piti Aslanin profiilista ja kiilasta, mutta otsa oli litteä ja leuka ’ok’ eli olisi saanut olla isompi. Jyrkinen piti Aslanin lämpimästä pohjaväristä aivan valtavasti, tosin kontrastia täpliin saisi olla enemmän. Korvat ja häntä ovat jääneet keskikokoisiksi vaikka kissa itse onkin venähtänyt, Jyrkisen mukaan hieman liikaa myös leveyssuunnassa. Serti tuli kuitenkin ja sehän riitti, Aslan on nyt Premior Tistan Bene Est Mihil.

Tuomarina Jaana Jyrkinen.


NÄYTTELY
PÄIVÄMÄÄRÄ
LUOKKA TULOS
TUOMARI
YLEISVAIKUTELMA
Turok
28.03.2010 8 CAPIB Marteinn Tausen
Very well presented cat.

Sunnuntain tuomari Tausen tuntui pitävän Aslanista paljon, tai sellaisen kuvan ainakin sai. Aslanilla oli pitkä, pitkä elegantti vartalo hyvillä lihaksilla. Kiilakin oli hyvin tasapainossa ja linjat melkein suorat. Silmät olivat, kuten aina, hyvän vihreät mutta liian pyöreät. Turkista Aslan sai yllättävän paljon kehuja – se oli lyhyt (mitä se ei todellakaan yleensä ole ollut) silkkinen, vartalonmyötäinen ja hyvän värinen. Täplien tulisi kuitenkin erottua selkeämmin. Sunnuntaina kokeilimme Aslanin kanssa toisen kerran sen elämässä myös agilityä. Aslania tilanne jännitti kuitenkin niin paljon, että nytkään esteitä ei suostuttu ylittämään.

Tuomarina Marteinn Tausen.