Näyttelyt

NÄYTTELY
PÄIVÄMÄÄRÄ
LUOKKA TULOS
TUOMARI
YLEISVAIKUTELMA
Ery-Syd
06.06.2010 12 EX1 Michael Edström
A sweet little (and talkative) kitten!

Polgaran ihan ensimmäinen näyttely oli Hyvinkäällä, kun Polgara oli vain 4kk ja muutaman viikon ikäinen. Häkissä Polgara oli oikein reipas ja hyvällä tuulella koko päivän ja kerjäsi rapsutuksia, ja tuomarillakin omistajansa Satun käsissä kiltisti. TP-valintoihin pääsivät kaikki Edströmin pennut, mutta tässä vaiheessa päivää Polgara ei olisi tahtonut enää pysyä hyppysissäni. Polgara kokeili ihan ensimmäisissä näyttelyissään myös agilitya, ajalla 15,34 sekuntia! Kovatasoisessa kisassa aika ei tosin riittänyt finaaliin asti.

Arvostelusetelistä löytyy kehuja hyvästä kuvioinnista tämän ikäiseksi kissaksi, pitkästä vartalosta ja korkeista eleganteista jaloista. Kiila oli hieman liian kapea, profiili melkein suora mutta sillä saisi olla lisää korkeutta ja leuka oli hyvä. Silmät olivat mantelinmuotoiset hyvällä kehittymässä olevalla värillä, mutta korvat saisivat olla suuremmat ja alempana. Turkku oikein kiva ja silkkinen jossa hyvä sekoitus suklaata ja punaista täplikkääksi. Häntä hyvän muotoinen ja pituinen. Kunto oli oikein hyvä.

Tuomarina Michael Edström.


NÄYTTELY
PÄIVÄMÄÄRÄ
LUOKKA TULOS
TUOMARI
YLEISVAIKUTELMA
Surok
31.7.2010 11 EX1 Satu Hämäläinen
Murisee – arka – silti helppo käsitellä. Kiva kissa !!!

Toisessa näyttelyssään Helsingissä Polgara oli juuri täyttänyt puoli vuotta. Tuomari siteerasi Polgaraa hyvän kokoiseksi teiniksi, ja teinityttömäistä oli sen käytöskin. Polgara siis käyttäytyi kiltisti, mutta puhui rumia koko arvostelun ajan. Tuomari antoikin meille kotitehtäväksi kuskata Polgaraa enemmän vieraisiin paikkoihin. Tuomarin mielestä Polgaralla oli hyvä vartalon pituus. Profiili oli suoram joskin pää saisi vielä pyöristyä. Silmiä Polgara piti hieman liian avoimena, mutta väri oli tuomarin mielestä lupaava. Turkin laatu ihana silkkinen, kaunis suklaakilpikonnaväritys ja täplät kehittymässä. Häntä olisi tuomarin mielestä saanut olla pidempikin. Näyttelykunto oli hieno!

Tuomarina Satu Hämäläinen.


NÄYTTELY
PÄIVÄMÄÄRÄ
LUOKKA TULOS
TUOMARI
YLEISVAIKUTELMA
Pirok
04.09.2010 11 EX1 Henry Hornell Kind kitten.

Tampereella kolmannessa näyttelyssään Polgara oli jo 7kk vanha. Olimme Polgaran kanssa kahdestaan liikkeellä, joten ehdimme rauhassa istuksia hallin reunoilla ja katsella menoa. Polgara olisi halunnut olla omassa kantopussissaan koko ajan. Taas kerran tuomarilta tuli kehuja kropasta: ”good hight to a solid well runded high leged body”. Kiila oli tuomarin mielestä muodostunut (formed), profiili ok, leuka saisi olla hieman enemmän jotakin, mutta setelistä ei saa tulkattua mitä. Silmät olivat kivan muotoiset ja väri EX. Korvat saisivat olla alempana. Turkissa erinomainen silkkinen koostumus, häntä hyvän pituinen ja kunto ”hyvin esitetty”.

Polgara valjastelemassa.


NÄYTTELY
PÄIVÄMÄÄRÄ
LUOKKA TULOS
TUOMARI
YLEISVAIKUTELMA
Turok
27.11.2010 9 CAC Luigi Comorio
Sweet look

Polgaran ensimmäinen avoimen luokan näyttelypäivä. Myös tällä kertaa oli Satu mukana ja Polgara käyttäytyikin tuomarilla taas nätimmin. Ennen tuomarille menoa Polgara pyörähti agiradalla, mutta neljästä esteestä Polgara meni vain kolme, joten finaalipaikoille ei päästy. Arvosteluseteli oli tällä kertaa jälleen hieman hieroglyfisempää tekstiä, mutta ainakin vartalo oli kooltaan tasapainoinen. Profiili suora ja leuka vahva. Silmät (ilmeisesti) ovaalit, väri ex. Turkinlaatu ex, silkkinen ja kuviointi ja väri. Häntä ex (jotakin). Kunto myös ex. Ensimmäinen serti lähti mukaan Turusta, kun Polgaralla oli ikää vain 10kk ja 2 päivää!

Kuvaaja Noora Laine. Tuomarina Luigi Comorio.