Polgaran kuulumisia

  • 25.7.2010 Polgarainen 6kk

Polgara meinaa olla jo iso leijonanaaras! Tyttö täyttää 25.7. sunnuntaina puoli vuotta. Sen kunniaksi neiti aloitti kiimailutkin jo edeltävällä viikolla.

  • 30.6.2010 Tuplahampaiden poisto

Polgaralla oli eläinlääkärireissu, jossa poistettiin tytön ylämaitohampaat jotka eivät tahtoneet irrota itsekseen. Polgara oli reipas ja reissu meni hyvin!

  • 25.6.2010 Polgara 5kk

Virallinen 5kk-potretti on tässä. Kuvassa hän on kylläkin jo muutaman päivän yli 5kk, mutta hienosti ja kova vautia kasvaa neitokainen 🙂

  • 6.6.2010 Polgaran ensimmäinen näyttely

Polgaran ensimmäinen näyttely oli Hyvinkäällä. Polgara oli reippaasti koko päivän, mutta venytyksiä täytyy hieman harjoitella 🙂 TP-ringissäkin neiti pääsi käymään.

  • 25.5.2010 Polgara 4kk

Hei vain kaikki! Meidän ihminen sanoi että täytin tänään 4kk ja me kuvattiin minulle tällainen kaunis kortti.  Saan kuulemma kirjoitella tänne sivulle kaikkia jänniä juttuja mitä minulle tapahtuu.

No, ei minulle tänään sen ihmeellisempiä ole sattunut, nukuttiin Aslanin ja Raichun kanssa pitkään ja mentiin sitten ulos kun häkkiin alkoi paistaa aurinko (mäkin menin vaikka mamma ei tykkää kun oon muka liian pieni). Isäntä sanoi aamulla että se leikkii mun kanssa illalla naksutinkoulutusta kun ihmismamma ei tänään ehdi kun se lukee taas niitä koulujuttuja, mutta kiva että isäntä ainakin leikkii sitä kosketuskeppileikkiä kun se on ihan huippukivaa! En malta odottaa. Niin ja aikoi tuo mammakin leikkiä huiskaleikkejä mun ja poikien kanssa päivällä, kunhan me lopetetaan tämä koo-dai-lu (eli nyt).